Ga terug naar ander werk

Leftlane

De software voor de autoverhuurder.

Rental done right

Met Leftlane bieden we een moderne oplossing voor autoverhuur bedrijven, dat geheel online wordt aangeboden en werkt op alle apparaten.

Met deze dienst wordt het mogelijk om het wagenpark te beheren, reserveringen te plannen en de financiële afwikkeling te verzorgen. Dit zijn de eerste pijlers waarmee na ontwikkeling van de pilot een select aantal verhuurbedrijven moeten kunnen starten.

De dienst wordt aangeboden als abonnement, en potentiële nieuwe klanten kunnen hierin uiteindelijk kiezen uit een aantal pakketten. De pakketten zijn toegespitst op de verschillende wensen en omvang van de klant; de differentiatie zorgt er voor dat de software voor een zo breed mogelijke groep van verhuurbedrijven interessant is.

Waarom Leftlane?

Altijd en overal toegang tot je gegevens
Het beheer van je wagenpark, de planning en reservering wil je altijd snel inzien.

Veilig pakket wat fijn werkt
Software die je hele dag gebruikt moet tijd opleveren en plezierig werken. Veilig en zonder handleidingen.

Slim gekoppeld met je boekhouding/administratie
Koppel de reserveringen en betalingen en verwerk het direct in je boekhouding.

Met reserveer widget
Maak van je website een webshop met de reserveer widget en laat bezoekers direct reserveren.

Visie

Tegenwoordig willen consumenten en bedrijven op ieder moment in zijn of haar mobiliteitsbehoefte worden voorzien.

Je ziet die trend aan de groeiende populariteit van deelplatformen voor e-scooters en auto’s, maar ook diensten zoals Uber zijn hier een voorbeeld van.

Ook van de meer traditionele autoverhuurbedrijven wordt steeds meer verwacht dat zij flexibel zijn en snel ‘mobiliteit’ kunnen leveren. Het verhuren van een auto moet dan ook snel en efficiënt verlopen. Goed uitgedachte techniek kan hier natuurlijk uitstekend bij helpen. Leftlane wordt de centrale dienst van waaruit altijd de actuele stand van zaken inzichtelijk is.

De informatie kan worden opgevraagd met de interface die we aanbieden voor verhuurders, maar ook machine-to-machine als andere partijen op termijn een koppeling willen maken. Leftlane zorgt er voor dat de administratieve lasten voor de eindgebruiker tot een minimum worden beperkt.

API mobiliteit

Leftlane maakt gebruik van moderne webtechnieken waarbij de interface voor verhuurders (het grafische deel) is gescheiden van de achterkant (de integratie met databases).

De informatie-uitwisseling tussen de database en de grafische interface gebeurt door middel van een API (Application Programming Interface).

Zo voorzien we nu al gelijk aan de behoefte om met andere interfaces uit te wisselen in de toekomst, denk hierbij aan integraties met mobiele applicaties, boekhoudpakketten, tracking software.

Migratie is een kunst

Om de overstap naar Leftlane zo goed mogelijk te regelen is het van cruciaal belang dat het overzetten van het huidige systeem naar Leftlane snel en compleet uitgevoerd kan worden. Leftlane biedt de mogelijk om het wagenpark, klanten en reserveringen te importeren. Op basis van een Excel of CSV bestand is het overzetten zo geregeld.

Afhankelijk van de huidige software kunnen we een maatwerktraject aanbieden waarbij we migratie volledig uitvoeren. Reden kan zijn dat data niet uit huidige pakket is te exporteren of dat er de wens is om volledig ontzorgd te worden.

Ook zin in meer mobiliteit?

Dat kan! E-mail sander om je te laten bijpraten over Leftlane.