Ga terug naar ander werk

Campus webshop

voor iedereen actief in de wielersport

Samen worden we beter in ons vak

In samenwerking met de KNWU (Koninklijke Nederlandse Wielerunie) is het opleidingsplatform KNWU Campus opgezet. Dit platform is o.a. voor een trainer-coach, ploegleider of soigneur die actief is in de wielersport. Met als focus Samen worden we beter in ons vak is het platform het middel om cursisten te binden en te begeleiden in bijscholing.

Inschrijven & afrekenen

Het platform biedt plek voor het brede aanbod van opleidingen, workshops en cursussen van de KNWU. Via tags zoek je gericht naar producten die bij je rol passen en kun je grasduinen in de online catalogus. Inschrijven is zo gepiept en na betaling via iDeal is de cursist ingeschreven en klaar om te starten.

Licentiepunten

Het verlengen van je licentie(s) is voor leden belangrijk om je functie uit te voeren. Het KNWU Campus platform is straks de plek waar leden inzicht krijgen in het aantal licentiepunten en het aantal bijscholingspunten wat ze moeten behalen om te kunnen verlengen.

MijnKNWU integratie

Het platform knwucampus.nl is ontworpen om te koppelen met andere systemen. We hebben daarom al rekening gehouden met de integratie van MijnKNWU. Dit geeft een groot aantal voordelen zoals inloggen met 1 account op beide platformen en het uitwisselen van resultaten / producten.

Wil je ook graag je doelgroep opleiden?

Neem dan contact op en laat je bijpraten door wielrenner Sythe over onze visie van online ondernemen.

 

Meer lezen over wielrennen?
Bekijk ook de case Tijdregistratie app KNWU