Konstruktiv <3 Verhuisdieren

Sinds oktober 2017 is Konstruktiv als partner actief om Stichting Verhuisdieren te ondersteunen en te verbeteren. Hoe en waarom we dat doen vertellen we je graag...

Het begint met een (goed) doel

Toen Femke en Tijn ons in oktober 2017 vroegen om te helpen bij het verbeteren van hun platform waren we enthousiast. Niet alleen omdat we de missie van verhuisdieren heel goed vinden (het herplaatsen van dieren), ook omdat we veel uitdaging zagen in het verbeteren van de website. Een goed doel voor ogen hebben is stap één, maar onze expertise kunnen inzetten om écht iets te betekenen gaf de doorslag.

Elk dier verdient gewoon een fijn huis

Hier verbinden we graag onze expertise aanNieuwe vacht

Door de jaren heen was er weinig veranderd aan het ontwerp van de site en het geheel mocht wel wat moderner. Daarnaast stonden er ook een hoop nieuwe functionaliteiten op het programma die een duidelijke plek moesten krijgen. In 2019 is daarom het redesign gestart en is de site een pareltje geworden (zeggen we zelf). Denk daarbij aan het aanvragen van een penning voor de dieren waarmee je een succesmatch hebt gemaakt en het filteren van de dieren waarmee je een match hebt gemaakt.

Dit heeft geresulteerd in een redesign traject, die tegenwoordig door alle gebruikers van verhuisdieren wordt gebruikt. We krijgen enorm veel goede reacties op deze stap.

Degelijkheid en betrouwbaarheid

We zijn tussen oktober 2017 en april 2018 bezig geweest met een enorm grote verbeterslag van de code. Zo hebben we het algoritme om mensen en dieren te matchen flink verbeterd, de snelheid van de website een boost gegeven en ervoor gezorgd dat emails die dagelijks worden verstuurd, ook daadwerkelijk allemaal aankomen bij de zoek. De basis (het matches) moet goed werken. We zagen na deze periode direct dat er meer bezoekers waren, meer zoekprofielen werden gemaakt en belangrijker nog: meer matches worden gemaakt.


Maandelijks matcht Verhuisdieren.nl rond de 200 dieren

Dat is geen kattenpis

De toekomst van verhuisdieren

Verhuisdieren heeft de afgelopen jaren een enorme groei meegemaakt en wij zijn blij dat we daaraan mochten bijdragen. Samen zorgen we ervoor dat er nóg meer mensen en dieren worden gematched en voorkomen we samen dat er minder dieren in het asiel belanden. Heb je vragen, opmerkingen over de technische kant van Verhuisdieren? Neem gerust contact met ons op.

Ook hulp nodig?

Kun je ook hulp gebruiken bij het verbeteren van je platform? Dan kijken we graag samen hoe we jouw succes ook kunnen ondersteunen met onze diensten.

 

Bekijk onze methode , een ander project of het team.

Via een e-mail van Verhuisdieren kom je op deze pagina. We gaan hier de diepte in over onze samenwerking met Verhuisdieren.

Het ontwikkelen van platformen is onze specialiteit.

Bekijk werk